HUIZEN

Naast een onmisbare aanwezigheid binnen Quintus huizen, beschikt ons dispuut ook over meerdere Olympus huizen.

Het Pantheon
Onze eigen sociëteit, de thuisbasis van alle Olympen. Dankzij waardevolle donaties van gulle reünisten is het ELHD Olympus het enige dispuut dat kan beweren een eigen pand als eigendom te hebben. In dit flinke pand organiseren wij vaak borrels, vergaderingen, barbecues en is iedere Olymp altijd welkom.

Oude Rijn
De Olympen die dit huis bewonen houden al jaren de Oude Rijn tot diep in de nacht wakker. In dit magische huis vliegt de tijd voorbij als nergens anders. Hier zijn vele mooie nachten beleefd, en er staan er nog veel te wachten.

Herengracht
De jonge Heeren aan de Herengracht hebben het goed voor elkaar. Een mooi huis binnen de singels, lid zijn van het mooiste dispuut van Leiden, en het gebruik mogen maken van de kennis en ervaring die binnen dit huis van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het klinkt bijna te goed om waar te zijn. En dat is het ook. Olympen worden zelden als ‘normaal’ gezien, maar zelfs voor Olympische standaarden zijn de bewoners aan de Herengracht een tikkeltje eigenaardig.

Huize Hoer-y-Zon
Als ware mannen van het goede leven hebben de bewoners van Huize Hoer-y-Zon de smaak van luxe en burgerlijke decadentie goed te pakken. Dit huis is van alle mogelijke snufjes voorzien, op en top modern en belangrijkst van alles: schoon. Of dit ook lang nog zo zal blijven is natuurlijk maar een vraag…

E.L.H.D. OLYMPUS

Ringkade 36 / Kralendijkkade 119
2315 ZC / 2315 ZA Leiden
Nederland – Zuid-Holland
T. +31 (0)6 345 580 83
papierenpraeses@gmail.com
KvK: 28100091